به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) نشست خبری دومین دوره مسابقات بازیهای رایانهای خلیج فارس، پیش از ظهر امروز شنبه، 28 شهریور ماه با حضور سیدمرتضی موسویان، رئیس مرکز رسانههای دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.
رئیس مرکز رسانههای دیجیتال وزارت ارشاد با اشاره به برگزاری دومین دوره مسابقات بازیهای رایانهای خلیج فارس اظهار کرد: این دوره از مسابقات با همکاری بنیاد ملی بازیهای رایانهای، معاونت ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان، سازمان دانشآموزی وزارت آموزش و پرورش، مرکز ملی شورای عالی فضای مجازی، شهرداری تهران، سازمان فناوری اطلاعات و منطقه آزاد قشم برگزار میشود.
وی افزود: با توجه به استعدادی که در شبکه ملی فرهنگ مرکز رسانههای دیجیتال دارد، این بازیها به صورت سراسری و در کل کشور برگزار میشود.
رئیس مرکز رسانههای دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: مجتمعهای فرهنگی دیجیتالی استانی عهدهدار برگزاری فینال بازی است و با توجه به قدمت چندسالهای که مجتمعها دارند، پیشبینی میشود که تعداد شرکتکنندگان ایرانی نسبت به سال گذشته بیشتر خواهد بود.
2 مهرماه؛ آغاز ثبت نام
وی بیان کرد: شروع ثبت نام دومین دوره مسابقات بازیهای رایانهای خلیج فارس از یکم مهرماه به صورت آنلاین از طریق پرتال تمامی مراکز دیجیتالی شبکه ملی فرهنگ و پرتال وزارت ورزش و امور جوانان و پرتال بنیاد ملی بازیهای رایانهای آغاز خواهد شد.
موسویان اظهار کرد: مسابقات از 15 مهرماه آغاز و تا 20 مهر ادامه خواهد داشت و فینال مسابقات در تهران در رشتههای مختلف در نیمه دوم آبان ماه تا 28 آبان ماه محقق خواهد شد.
وی بیان کرد: آئین پایانی دومین دوره مسابقات بازیهای رایانهای خلیج فارس با حضور دو وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و ورزش و جوانان در روز میلاد با سعادت امام موسی کاظم(ع) برگزار خواهد شد.
رئیس مرکز رسانههای دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: بازی ایرانی ارتشهای فرازمینی، شلیکهای پایانی از جمله بازیهای ایرانی است که در این دوره از مسابقات حضور خواهد شد.
وی با اشاره به بازی شلیکهای آتشین اظهار کرد: این بازی اولین بازی آنلاین سه بعدی بوده که تولید شده است. به نوعی بازی مورد نظر شبیه نبرد تانکهاست.
موسویان با اشاره به حضور بازیهای خارجی در دومین دوره مسابقات بازیهای رایانهای خلیج فارس تصریح کرد: نسخه ویرایش شده بازیهای خارجی همچون «پوتا»(pota) در ژانر استراتژیک، بازی «کانتراستریک»(Counter Strike) و بازی «وارکرفت»(Warcraft)، در این دوره از مسابقات شرکت دادهایم.
وی بیان کرد: دو بازی ایرانی دیگر در این دوره از مسابقات شرکت خواهیم داد مشروط بر اینکه تا زمان ثبتنام تولید و از استانداردهای لازم برخوردار باشند. این دو بازی شامل «گلدن کاپ» و «شوفر» خواهد بود.
چرا مرکز وارد برگزاری مسابقه بازیهای رایانهای شده است؟
رئیس مرکز رسانههای دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در پاسخ به پرسش ایکنا مبنی بر اینکه چرا مرکز وارد برگزاری مسابقه بازیهای رایانهای شده است، گفت: مجتمعهای فرهنگی دیجیتال در هر یک از استانها به صورت فعال مشغول هستند به دلیل وجود این پتانسیل، مرکز این ضرورت را احساس کرد تا دراین دوره مسابقات ورود داشته باشد.
وی یادآور شد: مشابه این دوره مسابقات در دورههای گذشته با نامهای دیگر برگزار میشد. البته بنیاد ملی بازیهای رایانهای مغز متفکر بازیهای حرفهای است و در برگزاری این دوره از مسابقات مشارکت دارند.
چه ضرورتی بر حضور و ویرایش نسخههای بازیهای خارجی ضد اسلامی است؟
موسویان در پاسخ به پرسش دیگر خبرگزاری ایکنا مبنی بر اینکه چه ضرورتی بر حضور و ویرایش نسخههای بازیهای خارجی ضداسلامی است، گفت: برای اثبات گفتههایمان لوگوی مسابقات را در بازیهای ویرایش شده خارجی زدهایم. همچنین این بازیهای خارجی با سرور داخلی اجرا میشوند.
وی ادامه داد: اگر به بازیهای پرطرفدار خارجی توجه نکنیم، گیمرهای اصلی بسیاری را از دست خواهیم داد. به همین دلیل سعی کردیم در این دوره از مسابقات، بازیهای خارجی پرطرفدار را شرکت دهیم.
ویرایش نسخههای فراماسیونی و شیطان پرستی بازیهای خارجی انجام شده است
رئیس مرکز رسانههای دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: ویرایش نسخههای فراماسیونی و شیطان پرستی بازیهای خارجی شرکت داده شده توسط مرکز رسانههای دیجیتال در شورای سیاستگذاری مسابقات انجام شده است. در این ویرایشها پوششها و نمادها از بازی حذف شده است.
وی در پاسخ به پرسش دیگر ایکنا مبنی بر اینکه برگزاری این مسابقه با بنیاد ملی بازیهای رایانهای به نوعی موازیکاری به شمار نمیرود، گفت: در این جلسه قرار بود آقای کریمیقدوسی، رئیس بنیاد ملی بازیهای رایانهای حضور داشته باشد اما به دلیل حضور وی در جلسه دیگر نتوانستند امروز حضور داشته باشند. البته بنده عضو هیئت مدیره بنیاد ملی بازیهای رایانهای هستم و هیچ دوگانگی در این مسأله دیده نمیشود.
موسویان در پاسخ به این پرسش مبنی بر اینکه چرا در مسابقهای که با نام خلیجفارس برگزار میشود اما اثری از پروژه ملی با این رویکرد نیست، گفت: یکی از دلایل نامگذاری این عنوان به دلیل حفظ پاسداشت نام خلیج فارس است و به دلیل آنکه در حال برگزاری دومین دوره آن هستیم، امیدواریم در آینده شاهد بازیهای آنلاین با نام خلیج فارس باشیم.
گزارش تصویری نشست را اینجا ببینید!
نظرات کاربران:
هیا من برای اولین بار اینجا هستم من این تخته و من را پیدا کردم
پیدا کردن آن واقعا مفید است و به من کمک زیادی کرد.
امیدوارم چیزی به شما بدهم و به دیگران کمک کنم
من
نوشتن دیدگاه